AVE Orthopedische Klinieken is per direct op zoek naar een gediplomeerde medisch secretaresse (M/V)

Wij zijn met spoed op zoek naar twee ervaren medisch secretaresses, ieder voor drie dagen per week.

AVE Orthopedische Klinieken is een orthopedische zorgverlener. Onze orthopedisch chirurgen zijn werkzaam op diverse zelfstandige behandelcentra in o.a. Almere, Amsterdam, Amstelveen, Hilversum en Huizen. Kijk voor meer algemene informatie over ons op deze website.

Medisch secretaresse bij AVE betekent o.a. behandelen van e-mails en telefoon, plannen van spreekuren, administratief voorbereiden en afhandelen van spreekuren en het actueel en volledig houden van de gegevens in de patiënten-status (Elektronisch Patiënten Dossier).

Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat de medisch secretaresse de orthopedisch chirurgen op locatie tijdens de spreekuren administratief ondersteunt.

Heb je een goede typevaardigheid, gedegen kennis van Microsoft Office, een zeer patiëntgerichte houding, ervaring met een Elektronisch Patiënten Dossier (EPD), ervaring als medisch secretaresse en dus bekend met medische terminologie (bij voorkeur ook de orthopedische) voor het uitwerken van polibrieven en OK verslagen én ben je verder in het bezit van een geldig rijbewijs en eigen vervoer (auto)? Dan maken wij graag op zéér korte termijn kennis met jou!

Wij vragen herintreders om ook te reageren.

Voor meer informatie graag contact opnemen met dhr. A.J. Duiverman via telefoonnummer: 06 – 144 200 94.

*Alleen reageren op deze vacature, als je inderdaad over de gevraagde kennis en ervaring beschikt!

*Soort dienstverband: Deeltijd