AVE Orthopedische Klinieken is per direct op zoek naar een gediplomeerde medisch secretaresse (M/V)

Wij zijn met spoed op zoek naar een enthousiaste en flexibele medisch secretaresse voor vier dagen per week. De werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag (32 uur per week).

spreekuren, het administratief voorbereiden en afhandelen van spreekuren en het actueel en volledig houden van de gegevens in de patiënten-status (Elektronisch Patiënten Dossier). Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat de medisch secretaresse de orthopedisch chirurgen op locatie tijdens de spreekuren administratief ondersteunt.

AVE Orthopedische Klinieken is een orthopedische zorgverlener, waarbinnen orthopedisch chirurgen werkzaam zijn op diverse zelfstandige behandelcentra in o.a. Almere, Amsterdam, Amstelveen, Hilversum en Huizen.

Heb je een uitstekende typevaardigheid, gedegen kennis van MS office, een zeer patiëntgerichte houding, minimaal 3 jaar ervaring als medisch secretaresse en dus bekend met medische terminologie (bij voorkeur ook de orthopedische) voor het uitwerken van polibrieven en OK verslagen; ben je verder in het bezit van een geldig rijbewijs en een eigen auto?

Dan maken wij graag op zeer korte termijn kennis met jou!

Wij vragen herintreders om ook te reageren.

Voor nadere informatie over de functie kun je bellen met Nynke Pasma via telefoonnummer: 035 – 622 32 60.

Je motivatiebrief met cv kun je sturen naar: contact@ave-orthopedischeklinieken.nl