Verhuisbericht orthopedisch spreekuur

Met ingang van 1 januari is AVE Orthopedische Klinieken in Amstelveen actief op een nieuwe locatie.

Vanaf de Burgemeester Haspelslaan zijn wij verhuisd naar de Groenhof 113-2 te Amstelveen. Ingang is links van het midden van de galerij die “uitkijkt” op de vijver bij winkelcentrum de Groenhof. Tweede verdieping, een lift is uiteraard aanwezig.

Wij houden daar op de reeds bekende dagdelen: dinsdag- en donderdagochtend, spreekuur met de u vertrouwde orthopedisch specialisten, dr. J. Cheung en dr. D. Haverkamp.

Om de locatie te bereiken kunt u navigeren op huisnummer 111, dan zit u aan de ‘juiste kant’ van het winkelcentrum. Als u het winkelcentrum op loopt, zitten wij aan de kant van de vijver. Als u navigeert op het juiste huisnummer, 113, komt u namelijk aan de andere zijde van het winkelcentrum uit. Mocht u dit doen, loop dan door het winkelcentrum heen en ga bij de Albert Heijn eruit om vervolgens links de galerij in te gaan.

 

                                                     

            Dr. J. Cheung                                                                                  Dr. D. Haverkamp

Voor de verwijzers belangrijk: Zorgdomein is aangepast naar de nieuwe locatie. Hierdoor komt de verwijzing bij ons goed ‘door’ en kunnen wij onze dienstverlening én terugkoppelingen naadloos voortzetten, zoals u dat van ons mag verwachten.