Poli Orthopedie Spaarndam

Begin Januari 2018 vervang ik, Auke Renard, Famke Scheerder’s spreekuur bij de huisartsenpraktijk aan de Ringweg 32 in Spaarndam.

Dr. Auke Renard vindt de orthopedie een prachtig vak waarin hij veel voor mensen kan betekenen, want goed kunnen bewegen is enorm belangrijk voor het algeheel welbevinden van de mens. Hij is zelf altijd al een fanatiek sporter: als tiener deed hij aan atletiek en windsurfen, als student aan wedstrijdroeien en na die tijd heeft hij zich op het mountainbiken gestort.
Al vroeg heeft hij gekozen voor het vak orthopedie.

Tijdens zijn coschappen begon hij met zijn promotie-onderzoek naar de oncologische en functionele resultaten van de behandeling van bottumoren hetgeen hij in het jaar 2000 heeft afgerond.
Zijn opleiding tot orthopedisch chirurg heeft hij van 1995 tot 2001 gevolgd in de regio Nijmegen/Arnhem. Aansluitend heeft hij nog ruim 1 jaar een fellowship traumatologie gevolgd.
Van 2002 tot 2016 is hij verbonden geweest aan het Medisch Spectrum Twente, aldaar heeft hij zich naast de algemene orthopedie met name beziggehouden met heup- en knieproblematiek, botmetastasen en de traumatologie. Dit laatste in zeer prettige samenwerking met de traumachirurgen.

Voor een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen via telefoonnummer: 035 – 622 32 60

Sinds 2016 is hij werkzaam bij AVE Orthopedische Klinieken.

AANDACHTSGEBIEDEN:

Knieproblemen

Heupproblemen

Traumatologie

Posttraumatische aandoeningen