Vacature: AVE is op zoek naar een Orthopedisch Chirurg

Dienstverband: Fulltime/Parttime

Datum: 6 juni 2018 Vacaturenummer: 2018-0606

AVE Orthopedische Klinieken BV zoekt per direct, i.v.m. verdere optimalisatie van haar zorgverlening en uitbreiding van ons zorggebied, een orthopedisch chirurg op fulltime/parttime basis.

Orthopedie binnen AVE Orthopedische Klinieken als boeiend vakgebied, met een breed scala aan orthopedisch-, chirurgische zorgverlening.
Ons team bestaat uit ervaren professionals, waaronder vijf parttime werkende orthopedisch chirurgen en (medisch) assistenten, naast ervaren OK-assistenten op de locaties waar AVE Orthopedische Klinieken operaties uitvoert. Het gehele team van AVE zet zich in om de beste zorg rondom de patiënt te verlenen.
AVE kenmerkt zich door goede samenwerkingsverbanden, zowel in- als extern met een open- en prettige werksfeer. Ter aanvulling op het huidige team zijn wij op zoek naar een orthopedisch chirurg, algemene orthopedie met mogelijk één of meerdere specialisaties en de mogelijkheid om deze specialisaties verder te ontwikkelen, die binnen AVE een praktijk wil op- en uitbouwen.

De organisatie
AVE biedt iedere vorm van ondersteuning om de praktijk binnen de ZBC op te bouwen. Naast administratief ondersteunend personeel, assistenten, marketing, locaties voor poli en OK, ook de support van zeer ervaren collega orthopedisch chirurgen. Kortom, een unieke kans voor een ondernemende persoonlijkheid om tot een goed lopende praktijk te komen waar bijkomende kosten tot een minimum beperkt blijven, omdat AVE in de faciliteiten voorziet en geen goodwill is verschuldigd.

Wie bent u?
U bent een orthopedisch chirurg die algemene orthopedie goed kan uitoefenen. Uiteraard bent u kundig, beschikt u over de juiste papieren en registraties. U bent betrouwbaar, flexibel, betrokken en ondernemend. U beschikt verder over een denkwijze m.b.t. zelfstandig werken en –ondernemen om uw praktijk gestalte te geven en patiënten aan u te binden. Vanzelfsprekend beheerst u de Nederlandse taal, bent u computervaardig en daarnaast verwachten wij van u dat u kunt abstraheren, analyseren en evalueren. Tevens is het van belang dat u autonoom en kritisch bent, integer, flexibel en vraag- en resultaatgericht. Verder dient u in staat te zijn om bewust te handelen ten aanzien van aspecten van patiëntveiligheid die relevant zijn voor deze functie. Verder bent u, gezien de verschillende locaties waar wij aanwezig zijn, in het bezit van eigen vervoer (auto) en minimaal rijbewijs B.

Tenslotte
Een dynamische- en leerzame werkomgeving. Een overeenkomst, na proeftijd. Arbeidsvoorwaarden zijn verder in overleg vast te stellen. Gesprekken met de orthopedisch chirurgen,
waarmee u zult samenwerken, maken deel uit van de sollicitatieprocedure.

Interesse gewekt?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer I. van der Haven, Medisch Directeur van AVE-Orthopedische Klinieken BV via telefoonnummer: 035 – 622 32 60.

Uw CV en motivatiebrief kunt u sturen naar ivanderhaven@ave-orthopedischeklinieken.nl o.v.v. vermelding van het vacaturenummer: 2018-0606